Måndagsmys.....

I måndags var jag ledig.......så himla skönt!!
Så då fick Jonas några timmars semester från pappa-rollen......det är ju inget slappt arbete han har börjat på precis......hahaha......

Så jag och Melker drog till förskolan med Jenny och lille Wilmer, var jättekul att komma till förskolan igen......Melker var helt galen där.......han skulle ställa sig i alla lego-lådor...hälla ut alla saker och slänga runt saker...fick gå efter som en vakt..så att han inte slängde saker på de andra barnen.......vår lilla huligan!!

i helgen har Melker gått ännu fler steg...så coolt!!! Man blir lika imponerad varje gång!!
Vi är stolta över vår lille prins!! Snart är det väl ännu mer action hemma.....tur att man jobbar...eller hur pappa Jonas!!???

I tisdags var vi hos läkaren i Lund och de kollade hur det hade gått med Melkers hjälm, det som vi kom fram till var att eftersom måtten på huvudet inte ändrat sig så var det ingen mening att använda hjälmen mer. Så fram till att vi ska till överläkaren i mitten av november så ska han bara ha hjälmen på natten. Därefter så slipper han förmodligen den helt!! Skönt för honom!! Det enda är att man får kolla honom lite extra så att inte slår huvudet, han är ju van vid att slå i huvudet hela tiden utan att det gör ont....men han lär nog märka skillnad nu när hjälmen är borta!!

Vi har också fått tid för operation till Melker, den 25:e november är det dax! Det är inskrivning den 24:e november,  då går läkarna igenom allt praktiskt med oss om vad de ska göra och vad som kommer hända osv...känns skönt så att man blir lite mer insatt i vad dom ska göra med lilleman.
Har varit rätt så jobbigt den senaste tiden med allt det här, vi har gått och väntat på operationstid och gått och undrat och varit nervösa.......blir så mycket känslor av allt det här. inte så konstigt att man är rädd om sitt barn och bara vill att allt ska vara bra.
Jusr nu så känns det ok.......han måste ju opereras så det är bra att vi fått tid...men samtidigt så är man ju nervös och orolig att något ska gå fel och att han ska ha ont efteråt.
Men vi ska iallafall göra allt för att stötta honom och ge honom trygghet så att han mår bra!!

Lägger in lite bilder från veckan imorgon!!

Ikväll ska jag träffa Josse, vi ska på shoppingkväll på triangeln!!De har öppet till tio!!






Förresten mummies!!!!!!!!!!!!!!

Jag är ledig på onsdag nästa vecka om ni vill ses!!!

hör av er!!!

kram på er


A BIG STEP FORWARD!!!!!!!

Som ni redan kanske har listat ut har Melker gått ett par steg framåt alldeles själv idag. Det är fantastiskt kul för hela familjen att han nu börjat gå lite (om nu någon släkting läser det här så håll det för er själva ett tag, ska bli en liten överraskning). Helt sjukt att se Melker gå själv och tur var det att Lisette var hemma så även hon fick vara med när han gick.

Veckan som gick har varit full med aktiviteter från morgon till kväll. På Förskolan fullkomligt kryllade det av barn o vuxna när vi var där i tisdags, så det gick inte ens att vara uppsatt på gästlistan eller vara kompis med vakten för att komma in.Tur att vi var där i tid för en gångsskull. Efter det träffade vi farfar knorris som bjöd på en god lunch i stan. I onsdags var vi ute hela dagen och lekte på Melker favorit lekplats vid Pildammarna. Senare på kvällen var pappa på andra sidan av pildammarna och såg di blåe ta 3 poäng med Niklas ( Tack för biljetten).
Dagen efter skrek jag på annat håll med Melker i högsta hugg(babysång). Det är andra gången i rad som Melker börjar gråta när vi sjunger och jag kan förstå det. Lisette kanske borde ta komp de två timmarna vi är där så kanske det skulle gå bättre..
Måste bara skriva att det är jättetrevliga människor där som är väldigt sociala och trevlig på alla sätt och vis. Kan starkt rekommonderar detta till föräldrar och blivande föräldrar ( St Johannes församling Malmö).





Blivande konst kritiker kanske???????





Med Farfar knorris på stan...




Innan läggdags.......

Är ledig på måndag!!!!!

Har tagit semester på måndag för att hitta på något kul med Melker, blir nog en runda till förskolan och sen
får vi se vad som händer....
Någon som har lust att hitta på något med oss??
Vi är öppna för alla förslag!!!!
Hör av er ni som känner för att leka med oss på måndag!!!

kram från mig och Melkan!!!!



Motorväg 11

Ojdå !!! länge sedan jag skrev och det är dåligt av mig..men tiden går så fort när man är hemma att man knappt hinner med allt. Jag som klagade på att Lisette satt framför datorn och bloggade, idag tycker jag bara att det var duktigt av henne. Nu har Melker och jag vant sig vid varandra varje dag  och byggt vidare på de rutiner som Lisette hade med honom.
Denna helgen som gick åkte far o son på en riktig förkylning av det värre slaget ( killar + förkylning = synd om oss)....
Lilla Melker jagades hela helgen av mamma och pappa med papperstussar.. så nu sticker han så fort han ser oss med papper i hand.
Det nya han har börjat med är att vägra sova .... Spänner hela kroppen och får nästan panik när han närmar sig sängen. Vår mysiga lördags kväll slutade med en promenad ute i blåsten vid 23 - tiden .....Melker klar vaken ...fuck.....


Jo då så att!

Dax att skriva lite igen vad som sker i våra liv. Helgen försvann snabbt förbi som den brukar göra, med en hustitt  till Tygelsjö som utflykt. Huset var jättefint men vi skjuter nog husplanerna på framtiden då räntan har skojat till det lite.
Melker, Jag och Lisette besökte gallerian Storgatan för att värma oss med en kopp kaffe i måndags (innan Lisette skulle på massage).
Vi kommer in och folk tittar lite konstigt på oss men man är ju van för Melkers hjälm brukar ju dra till sig uppmärksamhet.
Där går vi och babblar när vi upptäcker det konstiga....Lisette går runt med sin cykel som det vore helt normalt. thats my girl !!! Svårt att återberätta men sjukt roligt ialla fall.
Melker har fått för sig att man inte ska sitta i vagnen när man ska ut, otroligt så stark han är den lille. Min snälla syster Malin har lånat oss en vagn som vi kan ha tills vi hittar en ny... typiskt att just vår vagn ska gå i sönder.
Melker har börjat intressera sig på riktigt med gången. Han vill att hans 1 98 cm pappa ska gå med han hela tiden så fort det finns tillfälle. Inom en månad har nog pappan besökt akuten eller krympt ett antal cm i längd... men det är jättekul att se han kämpa och stå i.



Kan själv pappa!!!!!!!







Lilla söta Elise på besök på Melkers hemmaplan..



Efter brottningsmatchen är jag inte så glad..............

Livet rullar på.......

Nu är man inne på arbetsveckan och det rullar på rätt så bra....är på jobb tidigt på morgonen så att jag kan dra
hem vid tre-fyra.......så det känns bra!!

Tänkte ta ett par dagar semester under de närmsta veckorna och tänkte om "mina mammor" har lust att ses en av dagarna?? dra till förskolan och låta våra barn busa och vi kan snacka lite skit....hade varit jättetrevligt!!
dagarna jag tänkte ta ledigt är den 29:e okt och den 5:e november isåfall.....
så Klara, Evelina, Gordi och Johanna.....har ni lust att ses en dag då?????? 
hör av er så jag vet om jag ska ta semester då.....

Nu ska jag jobba på lite till innan det är dax för frukost!!!!!!!!MMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!

Pappa ledigheten har börjat nu!!!!!

Då är det tänkt att pappa Jonas ska ta över en del av bloggen, så nu kör vi.
Nu har jag varit pappa ledig sen i måndags med Melker och det jag är mest förvånad över är vilken tid allting tar.
Morgon tar 2 1/2 timme typ att komma ut , helt sjukt.
Tur att Melker är morgonpigg så vi är ute i god tid.........eller hur!!!
Mån - tis var jag och Melker ute hos farfar Knorris som hjälpte oss med besiktning av bil....
I Onsdags var jag med Melker på Barnens Hus (öppen förskola) för första gången. Jag inledde med att fråga en pappa vad hans son hette : Bianca svarade han bestämt.. sen försvann Melker  och jag in i ett annat rum snabbt.

Men själva Barnens Hus är ett kanon ställe som vi kommer att vara på under hösten /vintern så ofta vi kan. Melker trivs som fisken i vattnet och jag kan snacka lite med vuxet folk på dagtid ,vilket kan behövas. Men vissa föräldrar borde kanske slappna av lite mer och inte gå med näsan i värdret hela jävla tiden( 2 gamla gubbar till pappor)...



Tyvärr har inte kameran hängt med de första dagarna då mitt huvud har varit fullt av nya intryck. Men idag fre fick vi kändis besök av MR Najs och Mattias till frukost, där kameran hängde med.
 


Melker somnade vid maten efter allt ståhej med Mr Najs och Mattias..






Då pappa jobbar på ett stort bageri företag så finns det alltid lite bröd över hemma till fåglarna.
Den här svanen var på hugget bokstavligen talat... respekt ingivande djur faktiskt..









Melker när han utforskar den häftiga lekplatsen vid Pildammsparken...

Till sist vill jag bara berätta att jag lyckades knäcka hela Melkers vagn mitt av när vi var vid Södervärn i Onsdags. Skulle gå upp på trottoaren när hela vagn skiten bara smäller mitt av. Så det var bara att bära vagnen hem med Melker sovandes puuhhh!!!
BRIO tack för det (stödet)..



Det rullar på.......

Nu har man jobbat ett par dagar och det känns rätt så ok för det mesta, ibland så kommer där en klump i magen när man tänker på hur lite man träffar Melker om dagarna..men antar att det är bara sunt att man saknar sitt barn.
Men samtidigt så måste man ju komma in i vardagsrutinerna nån gång och det blir ju inte lättare ju längre tiden går.
Nu börjar även allt det tekniska fungera på jobb så snart är man igång på riktigt.....

Kommer nog verkligen uppskatta helgerna på ett annat sätt nu....längtar till fredag när man känner att man har hela helgen framför sig!!!!!

Vi fick en ny tid för att komma och se på huset vi i har hittat i Tygelsjö, vi ska dit nu på söndag!! Ska bli kul att se hur det ser ut i verkligheten.......känns som att vi har blivit lite kära redan i det efter ha sett bilderna...men det är ju kanske inte direkt läge att låna pengar nu mitt i alla bank-krascher.........jaja vi får se vad som händer!!!

Nu ska jag jobba ett par tillmar innan det är dax för lunch....tror att det får bli en smaskig sallad från Larssons idag......mmmmmmmmmm....ja Klara...nu blev du allt sugen va???!!!

Idag så skulle Melker och Jonas till förskolan så vi kan ju hoppas på att han kanske har med sig kameran så att vi kan få lite bilder på lilleman!! Ska också försöka få han att skriva några rader här på bloggen ibland så att ni har lite kolla på vad de hittar på för kul om dagarna!!

kram på er så länge!!!

Första dagen på jobbet.......

Idag är jag på jobb igen......har kännt som att jag gått i en bubbla hela dan....inget funkar heller ....varken datorn...telefonen...eller min hjärna hella för den delen!!!
Drar nog hem vid fyra idag, var på jobb redan lite efter sju, vaknade tidigt idag och kunde inte somna om.
Känns rätt ok att vara tillbaka, mycket pga att man har några goa arbetskamrater som sätter guldkant på tillvaron!!!!
Sen finns det ju alltid några tråkmånsar som gör att allt blir tråkigt, men de försöker jag undvika.
Är fortfarande sliten från helgens bravader.....men det går iallafall åt rätt håll.

Längtar tills jag ska hem och träffa lilleman!!! Kommer nog att vara helt underbart!!!!!

En sak som är bra nu är att man får lön när man bloggar!!!Hahahahahahaha!!!

Ha det gott så länge allihopa!!

kram

Bakis...........................

I går var det ju tjejfest hemma hos Evelina med god mat och helt för mycket sprit........man mår ju som man förtjänar idag kan man säga.........men vi hade verkligen en helkväll som var superkul......så det är värt tjäna sig lite sliten idag.
Det var mycket singstar och många farliga drinkar som Evelina blandade....undrar egentligen hur mycket sprit hon hällde i mina...hmhmhm...kommer nog lite roliga bilder här på bloggen från festen under veckan.


Vi skulle egentligen gå på husvisning idag men hela familjen var så trötta av vi missade tiden...synd men hoppas på att det blir en ny husvisning. Det var ett jättefint hus i tygelsjö som såg så fräscht och välplanerat ut. Fick en bra magkänsla!!
Ja vi får se vad som händer med den saken.

Imorgon är det ju dax att komma in i arbetslivet igen....mammaledigheten är slut.....får en klump i magen och en tår i ögat när jag tänker på morgondagen........usch! Men samtidigt så vet jag att det kommer kännas lite bättre om ett tag när man kommit in i den nya vardagen....men just nu så känns det så långt ifrån. Måste försöka tänka positivt, blir ju inte lättare om jag går och är bitter...känns bara så jobbigt för att det känns som att jag kan börja gråta bara jag tänker på det.
Så denna veckan kommer man väl vara lite extra känslig....men snart är man väl glad och positiv igen och livet flyter på som det ska!! Det är iallafall skönt att veta att Melker är trygg och har det bra hemma med Jonas som är världens bästa pappa!!
Hoppas också att man kan försöka hålla kontakten med mammorna man har lärt känna nu när man varit hemma för att de vill man ju inte mista!! Bra på att festa är de med...hahahahaha!!!

Denna helgen har jag nog ätit min points-dos för resten av året....igår var det helt för många drinkar och idag har det varit bakis-mat och godis........fy vilken dåligt samvete jag har!! Kommer nog inte gå så bra på viktväktarna på lördag...får skärpa mig extra mycket denna veckan det går....ska iallafall försöka...från och med imorgon är det godisförbud fram till nyår!!! Gäller både mig och Jonas!!!

Nu ska jag lägga mig i soffan och slappa lite framför tv:n och sedan försöka lägga mig i tid så att man är pigg och vaken imorgon när klockan ringer!!! Håll tummarna för mig imorgon!!!


Var bara tvungen att lägga in en bild på Melkers nya jacka!! Tycker den är så cool!!

Nu är Melker frisk igen!!!Äntligen!!




På promenad med mamsen och pappsen!!


Far och son busar och stojar!!


Ständigt på språng.....


Melker är tillbaka på planen igen.........så skönt att han mår bra nu igen!! Kul att se honom lika glad och sprallig som vanligt!! Så igår gick vi till förskolan hela familjen, var ju Jonas första pappa-lediga dag.........den har ju börjat nu och det innebär ju att min mamma-ledighet är slut.....har ju bara semester nu några dagar fram till jobb-starten på måndag.
Hur som helst så tyckte Jonas om förskolan han med så han kommer att gå dit med Melker framöver.....känns bra eftersom att Melker gillar det så mycket.



Lunch på förskolan.....vilken stolt pappa!!


mmmmmmmmm blåbärspure!!!!!!!!!


Farmor och farfar busar med Melker.........kunde tyvärr inte ta fler bilder eftersom
batteriet tog slut.........


Idag har det varit baby-sång som vanligt nu på torsdagar och det var vi alla tre som var med idag med. Vi sjöng och hade kul och stannade sedan kvar och fikade och hade det mysigt!! Sen var det dax att dra hem och fixa fika eftersom att Jonas föräldrar skulle komma förbi en sväng på eftermiddagen. På vägen hem så hittade vi ett par nya coola moccasiner till Melker!! I love shopping!!!

Nu ska jag mysa med min underbara man!!!

RSS 2.0