Helg är så skönt!!!

Igår lördag var vi barnlediga..Melker var hos sin farmor och farfar och då passade vi på att gå ut och äta på Sankt Marcus vinkällare....ohhhh så gott...så nu har man väl gått upp några kilo.....suck!!!men gott var det iallafall!!!
sen åkte vi hem och kollade på film och njöt av vår nya underbara soffa!! Den är så snygg och skön!! Vi är verkligen supernöjda!!!

I förmiddags var vi och hämtade hem Melker i Oxie, det hade gått jättebra och både Melker och farmor och farfar var lika trötta efter helgens action!! Så kul att det funkar så bra när de passar honom!!

Efterimddagen har vi tillbringat framför tv:n i soffan...och Melker har sovit ett par timmar extra....helt färdig efter allt lekandes med farmor och farfar!!

Ja snart är denna helgen med slut......går alltid lika fort....men ska bli lite kul att jobba iallafall....har ju ett roligt jobb med bra arbetskamrater.....och det är ju inte alla förunnat.....men kan ju ändå inte neka till att man redan längtar tills nästa helg!!!

I veckan blir det nog ett eller flera...besök till Ikea......och lite träning...är ju snart dax för bikinin!!!!

kram så länge


Nästkusin träff i Trelleborg..

Idag har jag och Melker varit i Trelleborg och hälsat på min kusin Stefan och hans dotter Maya. Det var länge sedan vi sågs, men nu passade vi på att träffas när båda är föräldrarlediga.
Maya har precis börjat på ett kopperativtdagis där föräldrarna jobbar 4 timmar var i månaden. Verkar vara vettigt då man får en inblick i verksamheten.
Melker o Maya sprang och pussade mest på varandra hela tiden och det var väldigt gulligt.
Annars blev det mycket snack och kaffesump.
Imorgon ska vi äntligen få vår soffa och det ska bli riktigt najs..
Lyckades få min nattarbetande vän Mattias att hjälpa till...Hoppas han är pigg imorgon..haha..(ska även köra och slänga ett par skåp på tippen ,det blir en glad överraskning för honom)....Trött efter maten......Gäller att passa på....Maya.....hi...Maya....ha...Maya....hi...Maya...haha...lalalalaMelker busar runt bordet.....

lillguffen is back....

Det har hänt lite sen sist vi skrev.. Jag pappa Jonas har blivit gubbe (30) och Melker väger nu ofantliga 13 kg.
Födelsedagen var en härlig dag med många fina presenter, där Melkers handgjorda tavla värmde såklart bäst.
På kvällen gick vi ut på resturang och käkade gott, det fina paret som satt brevid oss höll på att sätta maten i halsen när Melker la av en högljud fis sådär i halvlek.. Sen ville han bara springa runt och leka så det gällde att vara med bakom bardisken...
Den roligaste/ sjukaste presenten jag fick av Lisette var biljetter till dansbandsgalan!!!!!!!! Jodå ni läste rätt ...fattade ingenting först men nu ska det bli kul att gå på 30 års disco. Har lovat mig själv att köpa loffe/lass ( loffers med toffs och tubbsockar till det) ett måste.
På lördags eftermiddag hade vi ett litet kalas för närmast sörjande där vi käkade ww pizza o tårta. Melker showade o busade hela kvällen så han dök i säng när gästerna hade gått. Vilken energi barn har!!!!!!härligt
Vår nya soffa som skulle ha kommit v 2 har ännu inte dykt upp vilket är jävligt störrigt. Och med tanke på att Lisette hade ordnat ett litet överraskningsparty med vänner så känns det surt.. vi får ta det lite längre fram om soffan kommer någon gång..börjar bli jobbigt att inte kunna sitta/ligga ordentligt framför burken.
Härom dagen slank vi in hela familjen på konsthallen för att värma oss.. Och det var en upplevese som heter duga. Det första vi såg var en jätte duk där dom visade en massa människor på en flygplats terminal i slowmotion..(inget ljud)och folk schyade till oss när vi klädde av Melker. Runt hörnet fanns ett plockepinn torn som sände ut någon typ av signaler, var tvungen att stoppa Melker från att dra ner hela skiten ett par gånger.
Även en hög med mattor fanns att se på typ kullarna vid lekplatsen vid statsbiblioteket. Sist men inte minst förläggningssladdar som låg huller om buller.........ÄR DETTA KONST.?..VILKET JÄVLA SKIT...REN IDIOTI..OCH SOM SKATTEBETALARE SÅ GRÅTER JAG....SLÅ IGEN ELLER LÅT DE HEMLÖSA FÅ TAK ÖVER HUVUDET DÄR ISTÄLLET.
Melkers tavla borde vara värd miljoner snart....

God Natt på er...... Familjen glad innan det brakade loss i brallan.......

Gubben fick sin tårta...............


God fortsättning...

Då var helgerna över och med vad allt det innebär.. Nyår firades med familjen ripa - sander i lung och ro med Elise och Melker som kvällens raketer (mycket trevligt). Idag besökte hela familjen Melkers dagis som verkar vara bra. Det är en helt ny avdelning som heter Snödroppen och ska bestå av 12 barn med 3 vuxna.
Melker studerade allt och alla och drog igång och lekte som bara den. En rolig sak är att Melker är äldst med sina gallanta 17 mån, snart myndig alltså.
Min gamla kompis från högst/ gymn Johan O: s dotter Ella ska även gå på samma avd som Melker, världen/ Malmö är verkligen liten.
När en timme hade gått så var det dags att be ge sig men Melker ville annat, han blev helt tokig och stretade emot med hela kroppen (Ett bra tecken).
Annars har Lisette varit hemma över helgerna och man har kunnat koppla av med hela familjen.
Vi har även varit på besök i Tiffanyland (Staffanstorp) och besökt lilla Noa som är 3 veckor , en riktig liten kycklingsparv.Två vinter glada herrarTuva Nina och Melker i sammarbete.....Det årliga 1 januari doppet i behaglig vattentemp............

Gott Nytt År puss ...............


RSS 2.0