Dricka glögg...

Sen senast jag skrev har det hänt en del. Lisette och jag hade bröllopsdag (och Melkers dopdag) i måndags så vi gick ut och åt en god middag. Efter det gick vi hem och drack glögg med lite choklad till som vi fick av Malin o Rikard i present.
Deras alladin / paradis skämt lever vidare från bröllopsdagen där vi bombades med askar.

Mamma Lisette har fyllt år i torsdags så nu har hon ett år kvar att vara ung....själv har jag bara sex veckor kvar av ungdomen...fan!..
Så idag hade vi kalas för Lisette som fick många fina presenter av besökarna.  Min syster Malin (har nu bara knappt 2 veckor kvar till förlossningen ) kom med sin stora mage som rörde på sig ordentligt . Tänk hur snabbt  man glömmer  det vara att känna Melkers rörelser i magen väldigt coolt. Idag efter kalaset mår både Melker och Lisette dåligt så nu är nog något på gång.

Lördagen blev en maraton dag där jullklapps hetsen inleddes med en runda på stan. Efter ett antal timmar vid affärerna var vi på g hem till Johan, Klara och Elise för att käka lita. Klara är ju gravid så hon måste ta det lite lugnare än vanligt nu när bebisen verkar vilja komma ut. Hoppas han stannar där ett tag till efter nyår iallafall.
Annars var det nog Melkers mage som stal kvällens show..Två stycken gånger hamnade Melker i deras dusch (kasta två boddies i soporna) totalt ner bajsad. Så när tredje smällen i blöjan/ tröjan  kom så tackade vi för oss. 

Trevlig Söndag på er .....från oss 3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0