Besök av morbror Micke...

Dagen började med ett besök av Melkers morbror Micke i torsdags morse. Vi åt frukost ihop och hade det jättemysigt!! Melker fick en jättefin boll som han och Micke lekte med.......och Melker skrattade och skrattade....

Sen var det dax att dra ut på nya äventyr...vi gick med Klara och Elise upp i stan där vi mötte upp Evelina och Gordi. Vi skull norpa åt oss lite body som röda korset delade ut, Men det var inget skit att ha, dessutom var det alldeles för liten, men man kanske kan ha användning för den i framtiden.........när nästa guldklump kommer...

Efter body-jakten drog vi alla till Magistratparken där vi låg och degade på en filt och åt sallad från Larssons......mums!
Barnen börjar bli mer och mer aktiva......men än så länge kryper Melker inte så långt....men det kommer nog snart...ska bli kul när det händer men jag passar ändå på att njuta nu av att man kan sitta kvar på sin filt..

HÄR ÄR LITE BILDER FRÅN DAGEN

image49
MORBROR MICKE OCH MELKER LEKER

image50


image51

image54


image55


image56


image57
Melker inoljad i solkräm........

Onsdagen......

I onsdags så mötte vi upp KLara och Elise på förmiddagen och drog upp i stan en runda och åt lunch på stan. Var underbart väder så det var jättemysigt att sitta ute.

Sen drog vi till folkets park där vi slog oss ner vid Noas ark och njöt i solen. Underbart!! Sen kom Evelina, Gordi och Johanna plus alla barnen förstås.....vi hade det lik kul och avslappnat som vanligt!!


Här kommer lite bilder från dagen!!

image43


image44


image45


image46

image47


Sen på kvällen var det dax för att storhandla.........sen efter det så skullejag och Klara egentligen ha gått till Lollopard men det blev aldrig att jag kom iväg...tur var väl kanske det för plånbokens skull!!!

Har glömt att skriva en jätteviktig sak!!!!!!

Förra tisdagen när vi var på förskolan så upptäckte vi att Melker har fått sin första tand!!!!!!
Stor dag i hans liv!! Nu är han ingen tandlös gubbe längre!!!!!!!!!


Fågelskit till efterrätt.................bläääääää

Idag stack jag och Melker ut på förmiddagen och tog oss en tur upp i stan. Där fixade jag ett par ärenden och sedan åt vi lunch vid lekplatsen vid konsthallen. Allt var jättemysigt och det var varmt och gott väder...men sen hände något......jo Melker fick en stor fågelskit över sig...och jag kan säga att det var inte en liten en..hela handen plus ena benen och båda fötterna fick sig en rejäl dusch.......och Melker bara skrattade medan jag mest pustade...var ju så äckligt!!!! Tyvärr har jag inga bildbevis för att kameran glömde vi hemma, tur var kanske det!!

Sen när vi hade lunchat klart drog vi till förskolan på fridhem där vi sjöng och Melker fick träffa Eric och Pelle. Melker är verkligen supersocial och ler och skrattar med alla han träffar!! Vår lilla solstråle!!
Efter förskolan drog vi hem och tog en tupplur hela familjen!!!! Vi är några riktiga sömn-nissar alla tre!!!

Imorgon ska jag försöka ta med kameran ut så att vi får med lite bilder med!!!

Har inte orkat blogga........

Har varit krasslig och haft noll energi hela förra veckan, så därför har jag inte orkat bloggat något.
I onsdags och torsdags så var vi bara hemma och tog det lugnt, skulle egentligen ha träffat Klara, Evelina,
Gordi och  alla barnen. Men jag kännde att det var bättre att stanna hemma tills man kändes sig bättre.
Har haft feber och grymmt ont i halsen...fy vad tråkigt........är så glad att man känner sig så mycket bättre nu!!

I fredags träffade vi Klara och Elise på förmiddagen och tog en runda upp i stan. Men det var nog ett misstag av mig att hänga med för att jag fick feberfrossa i sommarvärmen och ville bara hem och sova.....blääää
Så vi drog hem till lunch, ville ju hem och vila för att på kvällen var det tänk att vi skulle ha tjej-fest hemma hos Klara.
Melker skulle egentligen simma på eftermiddagen och farmor Kerstin skulle följa med och titta på. Men eftersom att jag hade 38,9 i feber och var helt svettig så kom jag fram till att det nog inte var en sån bra idé, så att Kerstin var ute och gick med Melker istället så att jag fick sova. Jätteskönt!!!!!!
Efter siestan så var det dax att fixa till sig för att sedan dra hem till Klara på fest!!! Tänkte först inte gå eftersom att jag inte alls kände mig bra, men jag ville så gärna gå så jag gjorde ett försök. Det blev en lugn kväll för min del, halv tolv traskade jag hem......hade fått tillbaka febern så jag kände mig inte så het på att gå ut och festa.
I vilket fall som helst så hade vi det jättetrevligt hemma hos Klara, något som vi tjejer får göra om snart igen!!


I lördags var jag hos frissan halv tolv, och då kännde jag mig bakfull och trött fast att jag varken druckit eller varit ute och festat...så orättvist!!! Blev iallafall snygg i håret!!
Sen på eftermiddagen åkte vi till Melkers farmor och farfar som skulle passa Melker eftersom att vi var hembjudna på fest hos Mattias. Vi hade en jättetrevlig kväll!!! Allt hade gått bra med Melker också!!Skönt när det funkar att lämna bort honom då och då!!
På söndagen var det mors dag så då åkte vi hem till Jonas föräldra och åt lunch och hämtade vår efterlängtade son!! Han hade varit jättesnäll och duktig som vanligt!!!
Sen åkte vi hem och då fick jag en parfym av Melker och Jonas i mors-dag present, jag blev jätteglad!!!

Idag (måndag) så har det regnat hela dagen så att jag och Melker har haft en riktig slappar-dag hemma!!
Imorgon ska det bli fint igen så då ska jag och lilleman ut i vida världen igen!!!

Permission från sjukstugan

Idag har jag och Melker sovit en hel del båda två, tror att han börjar få tänder och är lite extra mammig.....han är lite gnällig och vill bara gosa med en hela tiden...då är han nöjd!!
Efter vår lunch-siesta tog vi oss ut en stund för att få lite luft.....vet inte om det var ven bra eller dålig idé!!???..
I vilket fall så gick vi en stund till öppna förskolan på fridhem, tänkte att Melker kanske behövde lite stimulans och träffa andra små fluffar och busa med. På förskolan var också Klara och Elise, Petra och Eric, Anna och Pelle. Kul att träffa dom en stund iallafall. Vi var inte där så länge för att Melker ville bara gosa med mig, verkade inte pigg på att leka med de andra...och jag var ju inte direkt pigg och social heller.....



image41
Picknick på öppna förskolan

image42
Pelle kryper runt......


På vägen hem så somnade Melker så då passade jag på att handla lite mat till kvällen. Sen hann vi bara vara hemma en liten stund innan Jonas kom från jobbet, så då åt vi ihop alla tre sen var det dusch-dags för Melker sen somnade han gott!!!
Helt otroligt vilken energi han ger en!!Trots att man är skrutten nu så orkar man så mycket mer än innan man fick barn, bara man ser honom eller får ett leende så laddar man batterierna igen!! Vilken lycka vi har som har fått en sån underbar son!!!Finns inget annat i världen som kan få en att känna en sån lycka och kärlek!!!

KRAM


Sjukstugan......

I söndags kväll så fick jag feber och ont i halsen....har varit helt deckad ett par dagar nu så vi har inte kunnat hitta på så mycket precis...men som tur var så har Jonas börjat vid halv tio på förmiddagen så jag har fått mycket hjälp av honom......vår guldpappa!!!!Love him!!!!

image38
BUS MED MAMMA I SOFFAN


I måndags(igår) så var Melker och jag ute  på förmiddagen och handlade lite mat, och efter den turen var man helt färdig. Så efter det var vi bara inne och lekte lite här hemma och sov gott ihop...både jag och Melker har varit trötta de senaste två dagarna,...tur är väl det nu när man inte har sån energi som man brukar...
I måndags kom farmor Kerstin förbi en stund på eftermiddagen och passade Melker. Var skönt med lite avlastning!!


image40
FARMOR OCH MELKER


Sen på kvällen hade vi brottningsmatch med lille Melker som ville allt annat än sova......vi höll på i tre timmar innan han somnade......och det skedde när pappa var och hämtade upp hans vagn från källaren...typiskt va!!!

Barnvagnsracet som slutade på Burger King!!!!

Idag var Melker bjuden på ett-års-kalas hos Linnea som gick på samma sång-grupp som Melker. Tyvärr
kunde vi inte gå dit för att Melker har fått ögoninflammation, och det smittar ju rätt så lätt.
Så vi gick en runda upp mot stan istället där vi hade tänkt gå barnvagns-racet som gick från Stortorget, men det
var så blåsigt och kallt så vi struntade i racet och gick och åt på Burger King istället!!
Vi mötte upp Klara, Johan och Elise på vägen till stan så vi hade riktigt najs sällskap!!De är så trevliga, vi skrattade gott ihop!! På Burger King kunde ingen missa att vi var där, det gapades, skrattades och spilldes ut vatten........ja och det var Melker som tyckte att pappa Jonas borde få sig en liten dusch...han vällte en hel mugg med vatten på Jonas....såg ut som han hade kissat på sig så efter lunchen fick vi gå hem...........dessa karlar!!!!!
Vi träffade också på Evelina och Liam som hade plockat på sig alla gratis-grejor som det gick....en äkta smålänning....hihii........men jag ska nog inte säga något för att det blev en hel del grejor under vår vagn med.......gratis är ju alltid gott!!!!!!....

LITE BILDBEVIS FRÅN VÅRT BURGER KING BESÖK!!!

image34
MELKER SKRATTAR ÅT KLARA......SOM VANLIGT....HAHAHAAHA


image37
I LYCKORUS EFTER MATNINGEN!!!

image36
FAMILJEN RIPA


Nu eftermiddags skulle vi egentiligen ha picknick på ribban med ett gäng kompisar men eftersom att det blåste kallt så kändes inte som en sån bra ide lägre, få ta det en annan kväll när det är lite varmare.

När vi kom hem deckade hela familjen en timme.....sen fick vi ett ryck och storstädade här hemma så nu är man helt slut!! Men det är så skönt att ha det rent och fint!!! Får passa på och njuta nu för imorgon ser här väl ut som ett bombnedslag igen!!

Melker har haft feber nu ikväll....den stackaren ...både feber och ögoninflammation......ska till bvc imorgon och  kolla hans ögon....hoppas det går över snart!!!

Dax att sova !!!

KRAM


Besök hos Tiffany i Staffanstorp...vi kunde inte hitta GUN!!!!!!!!!

Idag har vi haft en riktigt slappardag.....sovit en stund efter frukost.....så dejligt!!!
Har tvättat också idag, så det har blivit en del spring upp och ner.....har inte hunnit varit ute och gått idag...
har varit bakis på sockret från godisintaget igår!!!!Men idag så har jag och Jonas kommit överens om att vi inte ska äta något godis fram till midsommar....det ska vi nog allt klara!!


Det var också dax för Melker att ta ett litet bad......vilken liten fisk han är......ingen badkruka där iallafall!!!

image21




I eftermiddag var vi hos Jonas syster Malin och hennes man Rickard i Staffanstorp.....men vi hittade varken Tiffany eller Gun........hahahhaha!!!!!
Vi fick grillat...mmmmmmm var gott det var!!Vi hade det jättetrevligt och vi låg alla helt utslagna i deras underbart sköna soffa och bara slappade......Melker hann också med att busa lite med faster Malin och fabror Rickard mellan
sina sovpauser och matstunder.....dom tyckte att Melker hade börjat se ut som en riktigt stor kille nu!Ja, tiden går allt för fort nu...man hinner inte med längre....man vill bara stoppa tiden......Melker kommer alltid vara vår lilla gose-bebis!!!!
Vi spelade lite kort och snackade lite skit.....sedan drog vi hem vid halv tio...Melker ville hem och gooooooosa i sin säng!!!!


VÅR VISIT I STAFFANSTORP


image23
FAMILJEN SAMLAD!!

image24
FAR OCH SON MYSER!!

image25
Rickard, Malin och Melker

image26
Faster Malin ger matvraket lite yoggi

image27
Malin försöker luta grabbarna i kortspel.......


image33


Fredagsmys med familjen

Dagen började vi med en stor promenad ner till västra hamnen och sedan drog vi till stan där vi åt lunch.....och trallade runt lite...

image30
LUNCH-STOPP PÅ STAN


Sedan gick vi och la oss i Rönneholmsparken, vilket slutade med att hela familjen gooooos somnade i parken...superskönt med en liten siesta........vi skulle egentligen på babysim vid fyra men vi valde att stanna kvar
och vara ute och njuta att det fina vädret istället!!Melker älskar att vara ute på dagarna och busa!!


image28
Coooooooolingarna i parken.......

När vi satt i parken så kom faster Hanna och min kusin Kajsa förbi, jättekul att prata med dom en liten stund!!Får se till att samla ihop mina två farbrödrar och deras familjer snart, alltid lika kul att träffa dom!!!
Som jag skrev innan så började vi dagen sunt med en promenad, men den slutade inte lika sunt....vi gick nämligen till videobutiken och "råkade handla 1,1 kg godis!!!!!!!Dax att ta tag i sitt sockersug kanske!!!!!!
Så nu lär det nog dröja ett tag innan man äter godis igen.......hoppas jag iallafall!!!



 


Familjen på zoo......

Imorse så bråkade lille Melker med oss, han vaknade första gången klockan två inatt och sedan sov han en stund och sedan skulle han leka en stund osv...så höll det på fram till halv åtta då det var dax för gröt sen sov hela familjen ända fram till tio!!!!!Behövdes verkligen efter den morgonen!!!!!

När vi  vaknat till liv så åkte vi iväg till ZooCity på värnhem, det är en stor affär med fullt av djur, ormar,fåglar, ödlor, krokodiler, fiskar och många andra djur. Var jättestort och verkligen fräckt byggt, kan varmt rekommendera er ett besök där!! Melker tyckte att det var kul med alla djur som rörde sig och alla ljud som de gjorde. Det tog nog på hans krafter, för halvvägs genom allt så somnade Melker i sin vagn ,helt utslagen!!!


image31
Melker och farsan kollar in den fina fågeln



image32
Vilken underbart fin fågel!!!!


Idag har det varit lagom varmt, vi satt och solade på en bänk där det inte blåste alls, så där stekte vårt fläsk på rätt så bra.....hihiihi!!!
När vi kom hem så deckade Melker och Jonas så då passade jag på att dra iväg och träna spinning, herregud så jobbigt det var, är nog dax att träna upp flåset igen!!
Så nu man helt utslagen i soffan.....orkar inte flytta mig en meter.....borde ta en sväng med dammsugaren.....

Idag fick vi sålt Melkers första bilbarnstol, skönt att bli av med den, tar ju bara plats.

Det var allt för idag....nu är det dax för mys i soffan!!!!

KRAM FRÅN OSS

Lunch på stan!

Idag var pappa också hemma från jobb,han kommer nog att stanna hemma resten av veckan och vila upp sig och umgås med oss.Imorgon tänkte vi hitta på något kul alla tre, hoppas att vädret är varmt och gott imorgon med!!
I morse tog Jonas hand om Melker så att jag fick lite tid för mig själv och fick vila upp mig lite....jätteskönt!!!

Jonas och Melker var ute på förmiddagen och gick och sedan när de kom hem så var det dax för mig och Melker att bege oss upp på stan och luncha med Lina, Fallan och Soraya. Trodde att Melker skulle klara att vänta med sin mat tills vi var framme i stan, men ett kvarter innan så kurrade hans mage nog lite för mycket så då var det bara att ta fram hans mat och slå oss ner på en bänk. Sen gick vi till ett litet fik i rörsjöstaden och åt lite lunch. Var jättetrevligt att träffa tjejerna från jobb, vi skrattar alltid lika gott när vi ses, helt underbart!!Saknar dom mycket nu när man är hemma, men jobbet saknar man inte!!Är mycket roligare och underbarare att vara hemma och ta hand om vår lilla Mellis!!

Efter lunchen gick jag och Melker en liten runda och sedan drog vi till Rönneholmsparken och slog oss ner på en filt och lekte och myste i solen!!Sen kom Klara, Elise, Evelina och Liam. Barnen sov en liten stund, men när de väl var vakna alla tre så var det full fart på alla tre. Alla tre är lika stora matvrak, de blir så förbannade när maten tar slut, ska hela tiden ha något att tugga på...matmonster!!
Därefter var det dax att dra hem och äta lite middag med  pappa Jonas. Det blev fisk på menyn för Melker , vilket gjorde att det blev ett bad med för Melker. Luktar ju så himla illa när de har ätit fisk..blääää...
Sen fick jag min underbara migrän så jag gick och la mig en stund och tog sedan ett varmt bad så att nu känns det lite bättre. Tur det så att man kan skriva lite här på bloggen!!!
Dax att kolla på barnmorskorna på tv:n!!

Här kommer lite bilder från dagen!!

KRAM


PÅ VÄG TILL STAN!

image8



LUNCH MED JOBBAR-POLARNA!!

image10


image11


image13






MYS I PARKEN

image14


image15
MELKER OCH LIAM GLADA OCH GOA INNAN HUNGERN SLOG TILL....

image16
EVELINA, LIAM, KLARA OCH MELKER


image17


image18
NYVAKEN OCH LYCKLIG!!!


image19
VILKEN LYCKA!!!!










En dag med både vinterkyla och sommarvärme!!

image4


Pappa Jonas är fortfarande "sjuk" så jag och Melker har varit på vift hela dagen!!
I förmiddags när vi kom ut så var det svinkallt...brrrrrr....tur att man tur skinnjackan...
Vi började på Mas där jag fick kollat min leverfläck som de beslöt att ta bort för
att den hade växt sen sist, iallafall skönt att bli av med den och man får ju hålla
tummarna för att det inte är något farligt....
Sen drog vi upp i stan  och träffade Klara och Elise och sen  "råkade" vi slinka in på tai tai och äta riktigt go tai-lunch!!kanske inte så nyttig,men ack så gott!!!
Vid ett-tiden så blev det riktig sommarhetta igen så då var det bara att ta av jackan och njuta och sola fejset lite!!
Sen var det dax att dra till öppna förskolan på fridhem som nu har flyttat ut till en villa i härliga villaområdet.
Var jättemånga barn och föräldrar som var där och det var jättetrevligt!!
Petra och lille Eric hängde också med till förskolan och när vi väl var där så träffade vi även Anna och hennes lille Eric och Linda och hennes lilla Isak. Var superfint väder och riktigt mysigt att sitta i den gamla trädgården och sola och mysa med våra små barn.
Sen drog jag och Klara till Lindex och kollade in lite sommarkläder till våra små coolingar.
Sen var det dax att dra hem till pappa och äta mat. Sen dök farfar upp och lekte och stojade med Melker
 som sken upp som en sol när Farfar kom!!!Sen slocknade vår lille prins fort!!!


image5

image7



image6

Mor och son-dag

Idag har Jonas varit hemma från jobb pga att han är sjuk.Så Melker och jag har försökt att vara hemmifrån så mycket det har gått.
Vi började dagen med en promenad till västra hamnen där vi inhandlade MYCKET mat till vårt stora matvrak så att han klarar sig några dagar...på vägen hem stannade vi till hos ankorna och Melker tyckte det var jättekul när de sprang runt och kvackade!!!Sen drog vi hem och åt lunch och efter det tog hela familjen en välbehövlig siesta!!
När vi vaknat till liv så tog jag och Melker bilen till Mobilia och på vägen dit så busade och sjöng vi i bilen...herregud så underbar vår sån är..en riktig glädjekälla!!!!
Vi var först inne på BR och då köote vi stans coolaste mobil till Melker som han blev helt tokig i,så resten av Mobiliaturen satt han och gnagade på det och var så nöjd!!
Fixade också en liten present till Morgan som fyller ett år idag,herregud vad tiden har gått fort.Snart är vår lilleman också ett år! 
idag köpte vi också fina blommor till vår lilla balkong,så hoppas vi bara på att värmen ska komma tillbaka så att vi kan sitta och njuta att solen där!!!!!!
På vägen hem så stannade vi till Hos Josse och co för att ge Morgan sin födelsedagspresent, sen var det dax att åka hem och sedan deckade Melker snabbt, han var väl helt slut efter vår shoppingtur!!!!
Och nu sover båda mina killar och snart ska jag också krypa till sängs!!

SOV GOTT!!

KRAM

RSS 2.0