Familjen på zoo......

Imorse så bråkade lille Melker med oss, han vaknade första gången klockan två inatt och sedan sov han en stund och sedan skulle han leka en stund osv...så höll det på fram till halv åtta då det var dax för gröt sen sov hela familjen ända fram till tio!!!!!Behövdes verkligen efter den morgonen!!!!!

När vi  vaknat till liv så åkte vi iväg till ZooCity på värnhem, det är en stor affär med fullt av djur, ormar,fåglar, ödlor, krokodiler, fiskar och många andra djur. Var jättestort och verkligen fräckt byggt, kan varmt rekommendera er ett besök där!! Melker tyckte att det var kul med alla djur som rörde sig och alla ljud som de gjorde. Det tog nog på hans krafter, för halvvägs genom allt så somnade Melker i sin vagn ,helt utslagen!!!


image31
Melker och farsan kollar in den fina fågeln



image32
Vilken underbart fin fågel!!!!


Idag har det varit lagom varmt, vi satt och solade på en bänk där det inte blåste alls, så där stekte vårt fläsk på rätt så bra.....hihiihi!!!
När vi kom hem så deckade Melker och Jonas så då passade jag på att dra iväg och träna spinning, herregud så jobbigt det var, är nog dax att träna upp flåset igen!!
Så nu man helt utslagen i soffan.....orkar inte flytta mig en meter.....borde ta en sväng med dammsugaren.....

Idag fick vi sålt Melkers första bilbarnstol, skönt att bli av med den, tar ju bara plats.

Det var allt för idag....nu är det dax för mys i soffan!!!!

KRAM FRÅN OSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0