Barnvagnsracet som slutade på Burger King!!!!

Idag var Melker bjuden på ett-års-kalas hos Linnea som gick på samma sång-grupp som Melker. Tyvärr
kunde vi inte gå dit för att Melker har fått ögoninflammation, och det smittar ju rätt så lätt.
Så vi gick en runda upp mot stan istället där vi hade tänkt gå barnvagns-racet som gick från Stortorget, men det
var så blåsigt och kallt så vi struntade i racet och gick och åt på Burger King istället!!
Vi mötte upp Klara, Johan och Elise på vägen till stan så vi hade riktigt najs sällskap!!De är så trevliga, vi skrattade gott ihop!! På Burger King kunde ingen missa att vi var där, det gapades, skrattades och spilldes ut vatten........ja och det var Melker som tyckte att pappa Jonas borde få sig en liten dusch...han vällte en hel mugg med vatten på Jonas....såg ut som han hade kissat på sig så efter lunchen fick vi gå hem...........dessa karlar!!!!!
Vi träffade också på Evelina och Liam som hade plockat på sig alla gratis-grejor som det gick....en äkta smålänning....hihii........men jag ska nog inte säga något för att det blev en hel del grejor under vår vagn med.......gratis är ju alltid gott!!!!!!....

LITE BILDBEVIS FRÅN VÅRT BURGER KING BESÖK!!!

image34
MELKER SKRATTAR ÅT KLARA......SOM VANLIGT....HAHAHAAHA


image37
I LYCKORUS EFTER MATNINGEN!!!

image36
FAMILJEN RIPA


Nu eftermiddags skulle vi egentiligen ha picknick på ribban med ett gäng kompisar men eftersom att det blåste kallt så kändes inte som en sån bra ide lägre, få ta det en annan kväll när det är lite varmare.

När vi kom hem deckade hela familjen en timme.....sen fick vi ett ryck och storstädade här hemma så nu är man helt slut!! Men det är så skönt att ha det rent och fint!!! Får passa på och njuta nu för imorgon ser här väl ut som ett bombnedslag igen!!

Melker har haft feber nu ikväll....den stackaren ...både feber och ögoninflammation......ska till bvc imorgon och  kolla hans ögon....hoppas det går över snart!!!

Dax att sova !!!

KRAM


Kommentarer
Postat av: klara och elise

KRYA PÅ DIG VÄNNEN!
Fan vad glad jag är att jag funnit en vän som dig!
Imorgon tar vi Melle om du vill. Tänkte gå en rejäl prommis och Johan var aspå. Vi kan rasta Jonas med om du vill sova bort skiten haha:)

2008-05-20 @ 19:23:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0