Dax att sammanfatta veckan lite kanske.......

Nu när det är så underbart väder ute så är man ju aldrig hemma och när man väl är hemma så är man helt färdig...så därför blir det inte så mycket bloggande nuförtiden..............



I onsdags var vi och hälsade på mitt jobb och hälsade på. Var jättekul att träffa arbetskamraterna och de tyckte det var jättekul att träffa Melker......och mig lite kanske....hahahaha.......
Snart är man tillbaka på jobb igen, känns overkligt.....tiden har gått så fort sedan Melker föddes.....man vill verkligen stanna tiden en stund nu....mammaledigheten har verkligen varit den bästa tiden i mitt liv!!!

Efter besöket på jobb så drog vi en stund till stranden och mötte upp Klara, Linda och Petra och deras små kids. Det blåste rätt så rejält så att vi var bara där en liten stund.


Lite bilder på onsdagens strand-besök...

Linda, Melker och Isaac


Melker pillar och meckar med skötväskan....som vanligt...


Isaac, Melker och Erik


Jag och vårt underverk....!!!


Matvraket Elise äter med god aptit!!


Melker helt slut efter en dag på stranden...

I torsdags så var jag och Melker i Rönneholmspaken och solade och hade lite picknick...så najs!!!
Melker har nästan börjat krypa nu, han har iallfall de rätta "moven" så det lär ju inte dröja länge innan det blir full rulle på honom!!!

Glad redan vid frukosten




På väg till parken


Glad och go i parken!!


Här är lille-man i kryp-tagen....


Här kryper Melker baklänges......

Sen på kvällen träffade jag Sandra i stan, vi gick först en liten runda i affärer och sedan satte vi oss ner på en bänk på Gustav Adolfs torg och delade en flaska vin, vi kännde oss som två fjortisar på nytt...underbar känlsa!!!hahahaaha..
Sen drog vi till Lilla Torg och drack lite gott där med, Klara kom också lite senare. Var verkligen ett jättelyckad och superkul kväll!!!!

Bilder från Lilla torg

Sandra och Klara


Tjej-ligan på gång!!

På fredagen var man inte så pigg precis efter lite mycket alkohol och helt för lite sömn, men vi drog ändå ner en stund på stranden med Klara, Johan och Elise.....men det var ju inte alls någon mening att vi gjorde det för att det var verkligen svinkallt den dagen. Vi var där drygt en timme, satt och pratade lite, sen packade vi ihop och drog hem och SOOOOOOOOOOOOOOOOV!!!

I lördags varpå Lomma beach hela familjen. Var fullsmockat med folk, inte konstigt med det kanonvädret!!
Melker doppade benen lite och verkade som vanligt väldigt nöjd med livet, vår soltråle!!!

På lördagkväll en var vi hos Klara och Johan och grillade och drack gott!!! Var jättetrevligt, men det blev inte så sen eftersom att vi alla var rätt så slut efter en dag på stranden.....


Johan, Jonas, Melker och Elise



Söndagen tillbringade vi på beachen i Kämpinge, var skönt att vara där eftersom att det blåste på bra och det svalkade gott i värmen. Jonas föräldrar och syster var också där, så de underhöll Melker lite så att vi fick sola lite för en gångs skull...
Melker tog en litet dopp i havet idag med, han är verkligen en fisk i vattnet!!

Här är helgens sista bild på Melkers kladdiga matstund!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0