Helgmys i Oxie.......

På förmiddagen gick jag och Melker en lång runda och åt sedan lunch på stan, var som vanligt helt underbart varmt och skönt, man borde nästan ha varit på stranden istället!!!

PÅ STAN MED MAMSEN
image58

image59




Sen på eftermiddagen så köpte vi med oss glass och satte oss ner på gräset utanför oss, Jonas mötte upp oss där, så hela familjen låg och myste i solen. GÖTT!!!!!


PÅ PICKNICK MED PAPPSEN
image60

image61



På kvällen åkte vi till Oxie där vi sov över natten. Jonas föräldrar var bortresta så vi hade hela huset för oss själva!! Vi grillade och satt och njöt i trädgården, hoppas att vi också får ett litet hus en dag!! Är sådan frihet att bara kunna gå ut i sin trädgård när det är så varmt och härligt ute, speciellt nu när man har lille Melker.
På lördagen var vi bara hemma i Oxie och njöt av värmen och grillade igen, sen på eftermiddagen åkte vi hem till vår lilla lya igen.

Matdax i Oxie
image62

image63


Melker leker i farmor och farfars trädgård
image64

På kvällen var det tänkt att Sandra skulle ha sin möhippa, men det blev tydligen inte så eftersom att det var många som inte kunde den dagen. Synd för att det hade varit trevligt att komma iväg en stund på kvällen och ta ett glas vin eller nåt på en mysig uteservering, men jag och Sandra ska ses på torsdag kväll och hitta på något, och vem vet...det kanske blir lite vin då!!!hahahaha...
Så det blev lite kläder tvättade istället på lördagskvällen, lagom roligt helgnöje, men ibland måste man ju...

Kommentarer
Postat av: Frida Carolin

härligt!
kram

2008-06-02 @ 21:42:29
URL: http://fridacarolin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0