Melker vill inte sova!!!!!!

Melker har satt oss i arbete långt in på nätterna de senaste dagarna, han har vägrat att sova och har varit jättekinkig. Förmodligen är det nya tänder på gång. Men nu ikväll somnade han vid halv sju utan några protester och jag hoppas att han sover gott hela natten så att hela familjen kan vara pigga och utvilade imorgon, tar ju en del på krafterna när man brottas med lilleman flera timmar varje kväll........vår lille sumobrottare!!!!!!!

Melker är en riktigt stark och envis kille....(undra vem han har fått det ifrån?!!!!!!!!)........han stortjuter när han inte får som han vill,,,,,,,och han är stark som en björn när han klättrar på oss för att kunna komma upp och stå....han vill verkligen bara sticka iväg och gå nu.......han har en sån enorm vilja så han kommer nog snart att springa runt helt själv här hemma..och då får vi nog möblera om här om han inte ska riva hela huset....hhahahaha...

Denna veckan har vi varit på Ikea ett par gånger, ganska mysigt!! I veckan ska vi ut och kolla om vi hittar en ny soffa som passar oss. Igår var vi och handlade Melkers första riktiga skor, ett par Kavat lära-gå-skor!! De är jättefina!! Så nu kan Melker ut och övningsgå i sina nya skor!!

Nu i eftermiddag så var Melkers farmor och farfar här och fikade, jordgubbar och glass....mmmmmm!!!
Melker är inte helt förtjust i jordgubbar, han fryner med hela huvudet när han får en gubbe i munnen, ser riktigt kul ut!!
Ikväll är vi rätt sega här hemma, Jonas är bakis och jag är bara sjukt trött efter veckans sömnlösa nätter!!

Här kommer lite bilder från helgen!!


NYBADAD OCH REDO FÖR SÄNGEN!!


VÅR STORE KILLE!!


FARFAR STOJAR FÖR FULLT........


THAT´S MY BOYS!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0