Semestern har börjat!!!!!

Denna veckan har Jonas börjat semestern och det är skönt att ha honom hemma hos oss!! Vi har glIdit omkring lite här hemma och sen har vi fixat lite små saker som man aldrig har tid till annars.

I måndags var vi en runda på Ikea och åt lunch och handlade lite nya saker till hemmeT, alltid lika kul!!
Man lyckas alltid hitta något på Ikea, har nog aldrig hänt att man har gått tomhänt därifrån....
Melker fick en leksak från Ikea som han kan sitta och pilla med i långa stunder!!


MELKER LEKER MED SIN NYA LEKSAK



HÄR MECKAR OCH PILLAR VI FÖR FULLT......


I tisdags var vi med Melker på BVC på 10-månaderskontroll och allt var bara prima med vår lille prins, han växer så det knakar, han har nu en matchvikt på 11,1 kilo och är 78 cm lång!! Det kommer nog inte bli en liten kille i framtiden.....
Sen gick vi en runda alla tre och satt i solen och åt en smarrig sallad och bara tog det lugnt medan vår lilla buse sov gott i sin vagn.
På eftermiddagen var vi en sväng på förskolan med Petra och Erik. Det var första gången som Melker lekte i sandlådan och åkte rutschkana, och han fullkomligt älskade det!! Så nu ska det inhandlas skor till Melker så att han kan gå utomhus  utan att få hela sandlådan på sina strumpor plus att det är ett bättre stöd för hans fötter nu när han ska lära sig gå!!

Melkers faster Malin tittade också förbi en sväng i veckan, Melker busade och stojade som vanligt. I januari kommer där också en liten efterlängtad kusin till Melker som vi alla är så glada för!! Kul för Melker med en liten kusin att busa med!!


MELKER MED FASTER MALIN

Vi har också hunnit med en liten tripp till Trelleborg och hälsat på Melkers gammel-moromor Signe, hon blev jätteglad när Melker och vi kom på besök. Var jättekul att överraska henna!!Vi stannade på en liten fika och sedan åkte vi och hälsade på hos Jonas moster på hennes jobb inne i Trelleborg. Vi försökte också hitta ett par lära-gå-skor till Melker, men vi hittade inte någon som passade så vi får leta vidare.


PÅ VÄG TILL TRELLEHULLA!!!!!!


TRYGG OCH NÖJD I GAMMEL-MORMORS FAMN!!


SOMNADE NÄSTAN MITT I MATEN........


FIKA HEMMA HOS SIGNE


MIN TVÅ GODINGAR!!!



Idag, fredag, skull jag och min kusin Kajsa gå på gränden och äta, men eftersom att det blev ett riktigt piss-väder så hoppade vi över det och bjöd hem Kajsa till oss istället. Hon passade Melker för första gången medan jag och Jonas var iväg och storhandlade, var jätteskönt att handla i lugn och ro. Skönt att det funkade precis lika bra som vi trodde att det skulle göra, Kajsa är den perfekta barnvakten!!! Kul att se hur lätt det är att lämna Melker till någon annan än oss, han är verkligen en lätt bebis som verkar gilla de flesta han träffar!!


KAJSA TAR HAND OM VÅR GULDKLIMP!!

Ikväll ska vi vara hemma och se på film och äta godis!!!!Har precis varit och hyrt filmen Arn, hoppas att den är bra...

Melker har blivit riktigt aktiv nu, han vill jämt stå och gå runt var vi än är, det är inte lika intressant att sitta på en plats längre....det ska hända något nytt hela tiden......tror inte att detkommer dröja länge förrän han kan gå runt själv och riva ner allt vi har i lägenheten...vår lilla sabotör...hahahahaha....
Hitills har Melker fått två tänder, men vi misstänker att där är fler på gång, för denna veckan har vi haft många sömnlösa nätter plus att Melker har haft feber titt som tätt och varit gnällig vilket han nästan aldrig brukar vara annars.



FULL FART MOT CD-SKIVORNA SOM SKA RIVAS NER......



FAR OCH SON TJECKAR BRUDAR PÅ INTERNET......HAHAHAHA



EN BILD SÄGER MER ÄN TUSEN ORD.............LYCKA!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0