zzzzzzzzzzzzzzzz.......

De senaste dagarna har vi haft gott om sovstunder här hemma......vi har gosat hela förmiddagarna och sedan gått ut på eftermiddagen, faktiskt riktigt skönt! Men man kan ju säga att alla rutiner som man har haft med Melker innan är som bortblåsta nu när Jonas har haft semester......har blivit sena kvällar och  långa sovmorgnar.........men det kommer säkert att bli som vanligt nu igen när Jonas ska börja jobba igen nästa vecka.
Kommer att kännas konstigt att inte vara hela familjen om dagarna, har varit jättemysigt att vara tillsammans och hitta på roliga saker!!!! Synd bara att tiden går så fort, önska att Jonas hade fyra veckor till!!!
Imorgon ska vi nog åka och kolla på ett hus i Tygelsjö, spännande!! Får se vad det leder till, om inget annat så lär man ju alltid sig något!!

Idag har vi haft lite vuxentid här hemma, min kusin Kajsa har haft Melker ett par timmar så att vi har kunnat bara vara hemma och slappa och kolla på film, verkligen skönt och behövligt!! Melker verkar verkligen stormtrivas i Kajsas sällskap!! Så himla kul att se att han har så lätt för att vara med andra personer än oss utan att bli ledsen, hoppas att det kommer att vara så även när det är dax för dagis!!

Hoppas att det blir fint väder snart så att man kan åka till stranden och få lite färg på sin hydda!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0