Blir så trött.....på datorn

Datorn pajade förra gången jag skrev därför skriver bara om de lite mer "stora sakerna". Sugen på att slå sönder skiten efter 1½ timmes skrivade förra gången.

Ett tag sedan jag bloggade men bättre sent än aldrig.. Härom dagen var vi i Lund och träffade läkarna angående Melkers hjälm. Som vi redan trodde är Melkers hjälm nu en historia. Måste vara skönt för honom att slippa ha den på huvudet.

Nästa  vecka ska Melker opereras efter många veckors väntetid.Han har varit överst på listan länge men sjukhuset har bara sagt att de inte finns någon personal. Svensk sjukvård bäst i världen........eller hur!!!!!!! Hoppas vår lille kille blir bra i sitt lilla huvud efter de har opererat honom...det är han verkligen värd.

Melkers blivande kusin kommer till världen den 19 dec. Jodå min syster Malin ska förlösas med kjesarsnitt och ska få en påg ..kul.. Blir nog lite stoj o ståhej mellan dom två kusinerna i framtiden.

Efter ett par veckors gående har Melker fått upp farten rejält i sina ben och springer ifrån mamma och pappa i svängarna...Han är överallt och ingenstans.. I veckan damp ett litet brev ner i brevlådan där det stod att Melker har kommit in på Glimmingehus förskola..
Vi har fått plats from den 1 Jan och det känns konstigt att man ska lämna bort honom till någon "okänd".. Känns som man alltid ska vara hemma med honom och höra hans härliga skratt....Fuck jobba 8 timmar ..hämta/lämna på dagis ..leka lite ..mat/bad...godnatt... Tragiskt ...får lite ångest redan..

Nä nu är det Robins på Tv...adjö..

Kommentarer
Postat av: Gordi

Därför jag ska gå ner till 75 %, no way att lämna Milijan så många timmar.

Hoppas d e bra med er o att vi ses snart. Kul nu när alla våra kids börjat gå=) Vi ses o hörs, kram

2008-11-22 @ 19:50:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0