A BIG STEP FORWARD!!!!!!!

Som ni redan kanske har listat ut har Melker gått ett par steg framåt alldeles själv idag. Det är fantastiskt kul för hela familjen att han nu börjat gå lite (om nu någon släkting läser det här så håll det för er själva ett tag, ska bli en liten överraskning). Helt sjukt att se Melker gå själv och tur var det att Lisette var hemma så även hon fick vara med när han gick.

Veckan som gick har varit full med aktiviteter från morgon till kväll. På Förskolan fullkomligt kryllade det av barn o vuxna när vi var där i tisdags, så det gick inte ens att vara uppsatt på gästlistan eller vara kompis med vakten för att komma in.Tur att vi var där i tid för en gångsskull. Efter det träffade vi farfar knorris som bjöd på en god lunch i stan. I onsdags var vi ute hela dagen och lekte på Melker favorit lekplats vid Pildammarna. Senare på kvällen var pappa på andra sidan av pildammarna och såg di blåe ta 3 poäng med Niklas ( Tack för biljetten).
Dagen efter skrek jag på annat håll med Melker i högsta hugg(babysång). Det är andra gången i rad som Melker börjar gråta när vi sjunger och jag kan förstå det. Lisette kanske borde ta komp de två timmarna vi är där så kanske det skulle gå bättre..
Måste bara skriva att det är jättetrevliga människor där som är väldigt sociala och trevlig på alla sätt och vis. Kan starkt rekommonderar detta till föräldrar och blivande föräldrar ( St Johannes församling Malmö).





Blivande konst kritiker kanske???????





Med Farfar knorris på stan...




Innan läggdags.......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0