Det rullar på.......

Nu har man jobbat ett par dagar och det känns rätt så ok för det mesta, ibland så kommer där en klump i magen när man tänker på hur lite man träffar Melker om dagarna..men antar att det är bara sunt att man saknar sitt barn.
Men samtidigt så måste man ju komma in i vardagsrutinerna nån gång och det blir ju inte lättare ju längre tiden går.
Nu börjar även allt det tekniska fungera på jobb så snart är man igång på riktigt.....

Kommer nog verkligen uppskatta helgerna på ett annat sätt nu....längtar till fredag när man känner att man har hela helgen framför sig!!!!!

Vi fick en ny tid för att komma och se på huset vi i har hittat i Tygelsjö, vi ska dit nu på söndag!! Ska bli kul att se hur det ser ut i verkligheten.......känns som att vi har blivit lite kära redan i det efter ha sett bilderna...men det är ju kanske inte direkt läge att låna pengar nu mitt i alla bank-krascher.........jaja vi får se vad som händer!!!

Nu ska jag jobba ett par tillmar innan det är dax för lunch....tror att det får bli en smaskig sallad från Larssons idag......mmmmmmmmmm....ja Klara...nu blev du allt sugen va???!!!

Idag så skulle Melker och Jonas till förskolan så vi kan ju hoppas på att han kanske har med sig kameran så att vi kan få lite bilder på lilleman!! Ska också försöka få han att skriva några rader här på bloggen ibland så att ni har lite kolla på vad de hittar på för kul om dagarna!!

kram på er så länge!!!

Kommentarer
Postat av: Evelina

vad är det för hus?

ligger du ute på hemnet?

kram

2008-10-08 @ 17:47:22
Postat av: Gordi

Jag har nog sett d...e d d som kostar ca 2495000 kr o ca 150 kvm?? E d d så e d skitsnyggt=)

2008-10-08 @ 19:37:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0