Måndagsmys.....

I måndags var jag ledig.......så himla skönt!!
Så då fick Jonas några timmars semester från pappa-rollen......det är ju inget slappt arbete han har börjat på precis......hahaha......

Så jag och Melker drog till förskolan med Jenny och lille Wilmer, var jättekul att komma till förskolan igen......Melker var helt galen där.......han skulle ställa sig i alla lego-lådor...hälla ut alla saker och slänga runt saker...fick gå efter som en vakt..så att han inte slängde saker på de andra barnen.......vår lilla huligan!!

i helgen har Melker gått ännu fler steg...så coolt!!! Man blir lika imponerad varje gång!!
Vi är stolta över vår lille prins!! Snart är det väl ännu mer action hemma.....tur att man jobbar...eller hur pappa Jonas!!???

I tisdags var vi hos läkaren i Lund och de kollade hur det hade gått med Melkers hjälm, det som vi kom fram till var att eftersom måtten på huvudet inte ändrat sig så var det ingen mening att använda hjälmen mer. Så fram till att vi ska till överläkaren i mitten av november så ska han bara ha hjälmen på natten. Därefter så slipper han förmodligen den helt!! Skönt för honom!! Det enda är att man får kolla honom lite extra så att inte slår huvudet, han är ju van vid att slå i huvudet hela tiden utan att det gör ont....men han lär nog märka skillnad nu när hjälmen är borta!!

Vi har också fått tid för operation till Melker, den 25:e november är det dax! Det är inskrivning den 24:e november,  då går läkarna igenom allt praktiskt med oss om vad de ska göra och vad som kommer hända osv...känns skönt så att man blir lite mer insatt i vad dom ska göra med lilleman.
Har varit rätt så jobbigt den senaste tiden med allt det här, vi har gått och väntat på operationstid och gått och undrat och varit nervösa.......blir så mycket känslor av allt det här. inte så konstigt att man är rädd om sitt barn och bara vill att allt ska vara bra.
Jusr nu så känns det ok.......han måste ju opereras så det är bra att vi fått tid...men samtidigt så är man ju nervös och orolig att något ska gå fel och att han ska ha ont efteråt.
Men vi ska iallafall göra allt för att stötta honom och ge honom trygghet så att han mår bra!!

Lägger in lite bilder från veckan imorgon!!

Ikväll ska jag träffa Josse, vi ska på shoppingkväll på triangeln!!De har öppet till tio!!






Förresten mummies!!!!!!!!!!!!!!

Jag är ledig på onsdag nästa vecka om ni vill ses!!!

hör av er!!!

kram på er


Kommentarer
Postat av: Evelina

ja, vi vill=)

2008-10-30 @ 21:37:08
Postat av: Johanna

Vi med:)

2008-10-30 @ 22:01:34
URL: http://johannabillsbo.blogg.se/
Postat av: Lisette Melker

Vad kul!!vo får höras i början av veckan o se vad vi kan hitta på!!!

hoppas lille Liam mår bättre då!!



kram

2008-10-31 @ 14:24:18
Postat av: Anonym

Ja vi vill med=)

2008-11-19 @ 21:13:33
Postat av: Gordi

D va jag gordi som skrev hahah

2008-11-20 @ 14:34:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0