Sjukhusbesöket....

Igår var Melker på sin sömnunderskning på sjukhuset, han fick ligga och sova där en stund på eftermiddagen medans de kollade så att allt såg ok ut under sömnen. Det gjorde dom genom att sätta på Melker en mössa med massa elektroder som fick kontakt med hjärnan och registrerade allt. Melker blev jätteledsen när mössan skulle på, men hans somnade fint bara en kort stund efter. Han var som vanligt tålig och jätteduktig!!
Det stora problemet den dagen vara att hålla honom vaken fram till det var dax för undersökningen, fick hålla honom vaken med mycket lek, mat och glass!!

Innan vi var på sjukhuset så var vi på förskolan och lekte. Jenny och William skulle egentligen också med men lille William var sjuk så det fick stanna hemma. Gordi och Mille var också där!! Så det var najs med lite sällskap. Är verkligen fullt fart på Melker nu, han kryper och går runt överallt...visserligen håller han i sig när han går...men det går så fort allt ändå....på två sekunder kan allt hända!! Är så kul att se hur roligt han tycker att det är att få träffa så många barn att leka med på förskolan...verkligen ett toppenställe!!

Lite bilder från förskolan:


Här finner starkaste killen fighten om leksaken....Melker såklart!!
Motståndaren är okänd...


Allt ska in i munnen.....


Mille och Melker leker för fullt



Efter sjukhuset drog vi till bibblan och tog en fika med Klara och Elise...Melkers favoriter!! Melker fick pannkakor som han glatt slängde i sig!! Själv så syndade jag med en morotskaka...måste ju vara lite nyttig..är ju morot i...hahahaha...
Sen blev det en runda till lekplatsen vid bibblan där det blev en del gungande och lek. Sen var det dax att dra hem, Melker var så trött på vägen hem och somnade i vagnen och sov sedan ändå till fyra i morse....sen var han vaken en kvart och sov sedan fyra timmar till....han måste varit helt färdig efter undersökningen. Klart att det tar på det lilla livet, alla sjukhusbesök och läkare som känner och klämmer på honom. Tur att han klarar det så bra!!



häng med polaren Elise....Melker kollar in mamma Klara...

Blev även en liten promenad ensam i går kväll, skönt att få komma iväg och rensa tankarna en stund ibland. Sen var det singelmammorna på tv och sen väntade sängen!!

Kommer bilder från dagen under veckan...kan inte hitta sladden som jag behöver för att föra över bilderna till datorn.

Kommentarer
Postat av: Gordi

Barnenes hus, verkligen ett toppenställe!

Jag håller med att morotskakan e nyttig med tanke på att där e morot ;)

2008-09-10 @ 10:49:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0