God fortsättning...

Då var helgerna över och med vad allt det innebär.. Nyår firades med familjen ripa - sander i lung och ro med Elise och Melker som kvällens raketer (mycket trevligt). Idag besökte hela familjen Melkers dagis som verkar vara bra. Det är en helt ny avdelning som heter Snödroppen och ska bestå av 12 barn med 3 vuxna.
Melker studerade allt och alla och drog igång och lekte som bara den. En rolig sak är att Melker är äldst med sina gallanta 17 mån, snart myndig alltså.
Min gamla kompis från högst/ gymn Johan O: s dotter Ella ska även gå på samma avd som Melker, världen/ Malmö är verkligen liten.
När en timme hade gått så var det dags att be ge sig men Melker ville annat, han blev helt tokig och stretade emot med hela kroppen (Ett bra tecken).
Annars har Lisette varit hemma över helgerna och man har kunnat koppla av med hela familjen.
Vi har även varit på besök i Tiffanyland (Staffanstorp) och besökt lilla Noa som är 3 veckor , en riktig liten kycklingsparv.Två vinter glada herrarTuva Nina och Melker i sammarbete.....Det årliga 1 januari doppet i behaglig vattentemp............

Gott Nytt År puss ...............


Kommentarer
Postat av: Klara

TACK för senast! Kan inte annat än att hålla med! Mycket trevligt!Vad kul att Melker verkade gilla dagis!Kramar från oss

2009-01-08 @ 22:34:07
URL: http://pippivogel.blogg.se/
Postat av: Gordi

Ah du lillguffen...nu får du skärpa dig med uppdateringen hahahha

2009-01-16 @ 22:51:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0