lillguffen is back....

Det har hänt lite sen sist vi skrev.. Jag pappa Jonas har blivit gubbe (30) och Melker väger nu ofantliga 13 kg.
Födelsedagen var en härlig dag med många fina presenter, där Melkers handgjorda tavla värmde såklart bäst.
På kvällen gick vi ut på resturang och käkade gott, det fina paret som satt brevid oss höll på att sätta maten i halsen när Melker la av en högljud fis sådär i halvlek.. Sen ville han bara springa runt och leka så det gällde att vara med bakom bardisken...
Den roligaste/ sjukaste presenten jag fick av Lisette var biljetter till dansbandsgalan!!!!!!!! Jodå ni läste rätt ...fattade ingenting först men nu ska det bli kul att gå på 30 års disco. Har lovat mig själv att köpa loffe/lass ( loffers med toffs och tubbsockar till det) ett måste.
På lördags eftermiddag hade vi ett litet kalas för närmast sörjande där vi käkade ww pizza o tårta. Melker showade o busade hela kvällen så han dök i säng när gästerna hade gått. Vilken energi barn har!!!!!!härligt
Vår nya soffa som skulle ha kommit v 2 har ännu inte dykt upp vilket är jävligt störrigt. Och med tanke på att Lisette hade ordnat ett litet överraskningsparty med vänner så känns det surt.. vi får ta det lite längre fram om soffan kommer någon gång..börjar bli jobbigt att inte kunna sitta/ligga ordentligt framför burken.
Härom dagen slank vi in hela familjen på konsthallen för att värma oss.. Och det var en upplevese som heter duga. Det första vi såg var en jätte duk där dom visade en massa människor på en flygplats terminal i slowmotion..(inget ljud)och folk schyade till oss när vi klädde av Melker. Runt hörnet fanns ett plockepinn torn som sände ut någon typ av signaler, var tvungen att stoppa Melker från att dra ner hela skiten ett par gånger.
Även en hög med mattor fanns att se på typ kullarna vid lekplatsen vid statsbiblioteket. Sist men inte minst förläggningssladdar som låg huller om buller.........ÄR DETTA KONST.?..VILKET JÄVLA SKIT...REN IDIOTI..OCH SOM SKATTEBETALARE SÅ GRÅTER JAG....SLÅ IGEN ELLER LÅT DE HEMLÖSA FÅ TAK ÖVER HUVUDET DÄR ISTÄLLET.
Melkers tavla borde vara värd miljoner snart....

God Natt på er...... 



Familjen glad innan det brakade loss i brallan.......





Gubben fick sin tårta...............


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0