Hej på er!!!

Ja nu är det ny vecka igen..fattar inte var tiden tar vägen......

Helgen var helt underbart kul!! Lördagens middag med Josse och Veronica med familjer slutade i en riktigt blöt fest!!!
helt sjukt kul!!!!!!! Vi ät gott och drack många goda drinkar.....och lille Morgan och Melker vaknade lagom till midnatt och var uppe och busade och dansade loss.....riktigt kul att se!! Är ju som tur är inte så ofta det händer....att man har två små killar dansades i vårt vardagsrum mitt i natten......
Längtar redan tills nästa gång vi ska ses!!! sen i april ska vi ju på dansgalan ihop.....!!!!!och det lär nog bli livat!!!!!

Sen har Klara fått ut lilla Sander till slut!! Han är verkligen en rejäl och underbart söt lilten kille!!!! Är så skönt att allt gick bra till slut!! Ska bli så kul att träffa hela familjen sen när de känner sig redo!!
Så ett stort grattis till er!!!!

I veckan är det jobb, dagis, laga mat..tvätta och allt annat som tar all tid.....så man har inte så mycket ork kvar till annat....så man längtar bara till helgen igen!! är verkligen ett annat liv nu när båda jobbar och Melker är på dagis....det är nu man undrar om man verkligen ska börja om igen med en liten......men man kommer snart på andra tankar igen när man ser sin underbara son!! Klart att man vill ha fler barn i framtiden om man kan!!! De tar mycket energi men ger desto mer tillbaka!!


I helgen ska vi åka och hälsa på Melkers kusin Noa, var ett tag sen vi sågs. Så det ska bli kul!! Dröjer nog inte länge innan de busar ihop...och dååå  blir det ingen rast och ingen ro!!!!!!!!!!!!


Melker trivs jättebra på dagis och är inte längre ledsen när vi lämnar honom så det känns jätteskönt!! Hoppas att det fortsätter i samma anda framöver!! 


Längtar så till sommaren...då ska jag vara ledig i tio veckor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ska bli så najs!!Bara vara hemma och busa med Melker och Jonas hela sommaren!! kan ju inte bli bättre!!!


Ha det så gott folk så ses och hörs vi snart!!!! 


Kommentarer
Postat av: Gordi

Fick du igenom fl ledigheten? Fan va nice 10 v=) Jag ska snart så fort jag får semestern beviljad, ansöka om föräldrarledighet, haha...blir oxå 10 veckor=) Hoppas vi ses snart...Kram

2009-03-19 @ 09:42:27
Postat av: Lisette Melker

jadå det gick igenom tills lut....men det har varit mycket skitsnack om mig på jobb och man är nog inte den mest populära just nu men det skiter jag i!!jag ska njuta så av att vara hemma hela sommaren!!ska bli så skönt!!vad skönt att ddu också ska vara hemma!!!då får vi allt ta och dra till bechen en dag!!!hoppas att allt går bra på dagis....själv så är man hemma och vabbar för första gången....ha det gptt så länge!!kram

2009-03-20 @ 12:17:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0